En tanke tyk – Noget om krop, kost og tanker

Logo en tanke tyk (3)

Kom tættere på forståelsen af dit fantastiske design.

...Og få en forståelse af hvorfor vejen at få et bedre forhold til dig selv, din krop og dine spisevaner kommer indefra.

Vi vil gerne pege på, at der ikke er en bestemt opskrift til den perfekte krop – og måske endnu vigtigere, at den perfekte krop slet ikke findes. Det vi ved er, at det perfekte design allerede findes – dit design.

Ved at dykke ned i De tre principper vil vores sædvanlige forståelse af vejen til forandring, også i relation til krop og kost, få en anden betydning -når vi ser, at vores tanker skaber vores virkelighed, giver det ikke længere mening at lede udenfor os selv, efter løsninger.

Det er ikke meningen, at det skal være hårdt arbejde eller anstrengende at skabe forandring.

Forandring kan føles let og ubesværet, når vi giver slip på forestillingen om det perfekte, og at andre har løsningen og vi ser, at vi selv har alt hvad vi skal bruge for at trives, træffe sunde valg og leve i ro med vores tanker og krop.

Hvad kan du forvente af kurset?

På kurset vil vi pege dig i retningen af, at kun du kender din vej til den sundeste udgave af dig.

Dette er ikke endnu et “Sådan bliver du sund” eller “Sådan taber du dig endeligt”- kursus.
Sammen skal vi gå på opdagelse i de 3 principper, som peger os i retning af, hvad der i virkeligheden skaber forandring.
Ro er vores grundindstilling – det kan bare være svært at få øje på, når tankerne ræser derudaf og verdenen konstant peger os i retningen af nye “how-to’s”, quickfixes eller måder hvorpå vi kan løse vores uro, utilfredshed, tanker om at se anderledes ud, med hård indsats og “rygrad”. Når vi opdager, at roen, som altid findes bag alle vores usikre tanker, helt af sig selv, guider os til at finde frem til personlige, skræddersyede og bæredygtige valg.

GODE RÅD ER KUN GODE FOR DEN, DER GIVER DEM.
Derfor vil vi gerne invitere dig til at deltage i samtalen. Her er det nemlig vores erfaring, at der kan opstå de skønneste aha-oplevelser og indsigter, der skaber en forandring indefra, som ikke kommer fra andres gode råd.
Løsninger er aldrig er universelle, men findes kun i vores helt egen personlige udgave.

Vi vil på kurset veksle mellem undervisning, øvelser og dialog.

DE Tre principper

De tre principper handler om, hvordan vores sind virker. Det er ikke en retning, en religion eller et værktøj. De tre principper er en beskrivelse til og en forklaring af vores sinds mekanismer.

Du har altså allerede det, du skal bruge for at trives og have det godt.

På kurset går vi sammen dybere og bredere i forståelsen af, hvordan vores indre medfødte sundhed altid guider os i livet.

“When the system is jammed with imperfect thoughts, the system must create an imperfect reality.”

DET PRAKTISKE

Datoer for fysisk fremmøde: 29/8, 30/8, 19/9, 20/9, 24/10, 25/10

Torsdage kl 14.00-18.00

Fredage kl.09.00-15.00

Der vil blive serveret kaffe, the, frugt og sødt. Frokosten skal du selv medbringe, ellers kan du købe den lige i området, hvor der findes flere bagere, cafeer og sandwichbarer.

Hvad får du?

30 timers kursus med fysisk fremmøde.

Bogen “Let – skabt til forandring” af Mette Louise Holland

En dag med gæsteunderviser Asta Holst Nissen.

3 x 1 timers onlineundervisning (datoer følger, heraf 1 time med gæsteunderviser Mette Louise Holland.

Lukket facebookgruppe med mulighed for deling og sparing.

Pris:

12.500kr

Early bird pris 11.000kr ved tilmelding inden d. 1/6-24.

Det er muligt at betale i to rater. Første rate ved tilmelding og anden rate senest 30/8-24.

Dine undervisere

Mia Korsholm har en baggrund som sygeplejerske. Hun har de sidste 5 år drevet egen klinik, hvorfra hun har coachet og vejledt mennesker, som er kommet med et ønske om mere ro, trivsel og hjælp til at finde deres vej i livet. Hun er uddannet mastercoach fra Sofia Manning, hvor hun også har virket som mentor for nye coaches, samt undervist de studerende i coachingens kernekompetencer. Mia er uddannet 3P practitioner fra 3P instituttet.

Susan Skjellerup er uddannet lærer. Hun har arbejdet som lærer i 22 år og har gennem de sidste 7 været mentor for nyuddannede lærere gennem sin virksomhed Lærerligaen. Undervejs har hun også været frivillig telefonrådgiver hos “SIND – landsforeningen for psykisk sundhed” hvor hun har haft samtaler mennesker med psykiske udfordringer samt pårørende. Susan er desuden uddannet mastercoach hos BladbjergKibsgaard samt 3P practitioner fra 3P instituttet.

Er det for mig?

Kurset er for alle – både dig der har en oplevelse af at bøvle med krop, kost og tanker, samt dig der arbejder professionelt med at hjælpe andre med at få mere ro ift. krop, kost og tanker. 

Kontakt mig for at tilmelde dig kursus